Elektronisk låsesystem

Fordeler med å ta direkte kontakt med Trønderlås

Hos Trønderlås hjelper vi deg med dine problemer knyttet til lås- og låsesystemer. Vi tilbyr også andre tjenester som for eksempel kopiering av låser. Ta kontakt med oss direkte for rask hjelp uten ekstra kostnader.

Flere fordeler med å kontakte våre låsesmeder direkte

 

Det er flere fordeler med å kontakte Trønderlås direkte hvis man har behov for assistanse fra en låsesmed. Mange eksterne 24-timers vakttelefoner vil ta seg betalt for å formidle kunden videre til en autorisert låsesmed. Derfor ved å kontakte Trønderlås direkte unngår du denne ekstrakostnaden, og får med det samme hjelp fra en erfaren og autorisert låsesmed, uten å måtte gå gjennom mellomledd. Ved å kontakte Trønderlås direkte kan du være sikker på at du får hjelp fra en kompetent fagperson som vil kunne gi deg råd og veiledning, samt finne en løsning på problemet på en effektiv måte. Våre låsesmeder vil, på forhånd, gi deg en estimert kostnad for arbeidet som skal utføres, slik at du unngår ubehagelig overraskelser i etterkant.

En annen fordel med å kontakte en låsesmed direkte er at du kan være sikker på å få personlig service og den oppmerksomheten som problemet ditt krever. Når du opplever et problem med en av låsene dine - noe som som regel er et akutt problem - kan det oppleves både stressende og ubehagelig. Derfor er det viktig å ha muligheten til å nå direkte ut til en låsesmed som forstår situasjonen din og som tar deg på alvor. Ved å kontakte oss i Trønderlås direkte, får du den oppmerksomheten og hjelpen du trenger med en gang.

 

Ta kontakt med oss direkte for kopiering av nøkler

 

Vi i Trønderlås hjelper deg med det aller meste innenfor lås- og sikkerhetssystemer. Et eksempel på noe av det vi tilbyr er kopiering av nøkler. Det er flere gode grunner til hvorfor du burde velge Trønderlås om du har behov for å kopiere én eller flere av nøklene dine.

Med moderne utstyr og teknologi, sikrer vi at nøklene blir kopiert nøyaktig og effektivt. Vi bruker avanserte verktøy for å kopiere nøklene med høy presisjon, slik at de passer perfekt til låsen som de er ment for. Dette reduserer også sjansen for at nøkkelen ender opp med å skade låsen på sikt. Vi hjelper deg også med å velge den beste nøkkelen for ditt spesifikke behov gjennom vårt brede utvalg av nøkler. Dette inkluderer nøkler til både vanlige hjemmelåser og mer avanserte sikkerhetslåser og låsesystemer. Ta kontakt med oss i Trønderlås, om du har behov for hjelp eller om det er noe du lurer på!  

 

Tilbake til oversikten
 

FAQ

Hvordan kontakter jeg Trønderlås direkte?

Ring oss på +47 952 53 638. Vår vakttelefon er åpen fra 08.00 - 00.00 mandag til fredag, og 10.00-00.00 lørdag og søndag. Ved mindre akutte situasjoner kan du også fylle ut et skjema du finner på våre nettsider, tronderlas.no

Hva er forskjellen på å kontakte Trønderlås direkte og å kontakte en ekstern 24-timers vakttelefon?

En ekstern 24-timers vakttelefon vil ofte ta seg betalt for å videreformidle kunden til en autorisert låsesmed. Ved å kontakte Trønderlås direkte slipper du denne ekstrakostnaden og sikrer deg assistanse fra en dyktig og erfaren låsesmed uten å måtte gå gjennom et mellomledd.

Hva slags kompetanse har Trønderlås når det gjelder låsesmedtjenester?

Trønderlås har over 45 års erfaring fra bransjen og har dermed opparbeidet oss en stor og bred kompetanse innenfor faget. Derfor er vi sikre på at vi kan hjelpe deg med de aller fleste problemene du måtte støte på!

0
Feed