Vakttelefon

Låsesmed Trondheim - Vi har vakttelefon fra mandag - torsdag 08.00-00.00  og fredag 08:00 - 18:00 

Vår vakttelefon er åpen for deg som trenger umiddelbar assistanse. Vi har vakttelefon fra mandag - torsdag 08.00-00.00  og fredag 08:00 - 18:00  om du har låst deg ute, har behov for akutt hjelp med din lås eller låsesystemer. Vi setter en dyktig låsesmed på saken med en gang! 

Ta kontakt med vår kompetente vakttelefon

 

Vi i Trønderlås har med vår 45 år lange erfaring opplevd det meste innenfor lås og sikkerhet. Dette gjelder ikke bare i forbindelse med installering av lås og sikkerhetssystemer, men også hvordan håndtere krisesituasjoner der behovet for en rask løsning er stort. Gjennom vår kompetente vakttelefon vil du raskt komme i kontakt med en fagkyndig person som er vant til å håndtere tidskritiske situasjoner på en grundig og effektiv måte. Om du skulle låse deg ute av huset med et uhell eller av andre årsaker trenger assistanse fra en sertifisert låsesmed, er vår vakttelefon her for å hjelpe deg. Slike situasjoner kan kjennes vanskelige for de som opplever det, men vi kan berolige deg med at vår lange erfaring har gjort oss forberedt på de aller fleste situasjoner du kan havne i! Ikke nøl med å ta kontakt med vår vakttelefon uhellet er ute, så kan vi i Trøndelås hjelpe deg.

Vår vakttelefon på 952 53 638 er åpen fra 08:00 til 00:00 i ukedagene og fra 10:00 til 00:00 i helgene. Våre telefonarbeidere tilbyr den raskeste hjelpen samt en vennlig og profesjonell service. Deretter vil du bli tatt hånd om av en erfaren låsesmed som vil løse problemet for deg så snart som mulig.

 

Vakttelefonen - direkte kontakt med en sertifisert låsesmed i Trondheim

 

Det er flere fordeler ved å kontakte Trønderlås sin vakttelefon når det oppstår et akutt problem. En ekstern 24-timers vakttelefon vil ofte ta seg betalt for å videreformidle kunden til en autorisert låsesmed. Ved å kontakte Trønderlås direkte slipper du denne ekstrakostnaden og sikrer deg assistanse fra en dyktig og erfaren låsesmed uten å måtte gå gjennom et mellomledd. I tillegg setter vi i Trønderlås pris på å komme direkte i kontakt med kunden for å sette oss best mulig inn i akkurat din problemstilling. Hos oss er vi svært opptatt av at jobben vår gjøres nøye og gjennomtenkt. Dette er et prinsipp som står sterkt hos Trønderlås, også når det gjelder tidskritiske situasjoner som krever rask handling. Med 45 års erfaring fra bransjen føler vi oss trygge på at vi er den rette til å hjelpe deg i disse situasjonene, gjennom rask responstid, god service og grundig arbeid.

 

Tilbake til oversikten

 

FAQ

HHvor lenge er vakttelefonen åpen?

Våre åpningstider er 08.00 til 00.00 mandag-fredag og 10.00 til 00.00 lørdag og søndag.

Hva kan vakttelefonen hjelpe meg med?

Trøndelås sin vakttelefon tilbyr umiddelbar hjelp fra en av våre låsesmeder hvis du har låst deg ute eller har behov for annen akutt hjelp i forbindelse med lås og låsesystemer.

Kan jeg kontakte vakttelefonen ved mindre kritiske oppdrag?

Ved mindre kritiske situasjoner kan du fylle inn et skjema som beskriver din situasjon, så tar vi kontakt med deg så fort vi kan. Skjemaet finner du på vår hjemmeside.

0
Feed