Trønderlås - En låsesmed i Trondheim med over 40 års erfaring

Trønderlås AS er en autorisert låsesmed i Trondheim som tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter som har med sikkerhet og lås å gjøre.

 

 

Dette kan være alt fra å installere nye låser, reparere eksisterende låser og kopiere nøkler til å montere komplekse sikkerhetssystemer. Låsesmedene våre har også kunnskap om ulike sikkerhetsteknikker og de forskjellige låseløsningene kundene våre måtte ønske. En låsesmed tilbyr et viktig element av sikkerheten i en husholdning eller bedrift. Vi har de rette verktøyene og den rette kunnskapen til å hjelpe deg med å sikre at du og dine eiendeler er trygge. Om du er usikker på hva du trenger kan vi også tilby råd og veiledning for å hjelpe deg med å velge riktig lås og sikkerhetssystem for dine spesifikke behov. Skulle du være uheldig å låse deg selv ute av ditt eget hjem, eller av andre årsaker har behov for hjelp på kort varsel, hjelper vi deg gjerne med det også.

 

En låsesmed med fokus på grundig arbeid - før uhellet skjer

 

Vi i Trønderlås AS er opptatt av å gjøre en nøye og grundig jobb. Derfor anbefaler vi å ta kontakt med en autorisert låsesmed fra Trønderlås AS som kan gjennomgå dine låser og sikkerhetssystemer, selv om det ikke er behov for akutt reparasjon. På den måten kan vi få et overblikk over ditt låsesystem og dets funksjonalitet, i tillegg til at vi kan utarbeide en plan sammen med deg for når låsen din burde skiftes ut eller repareres.

Vi setter alltid kundene våre først og vil derfor forsøke å forhindre akutte problemer med lås og sikkerhet, da det kan være både stressende og problematisk for de som rammes. Derfor er det viktig å huske på at låsene dine bør vedlikeholdes jevnlig slik at akutte hendelser ikke oppstår, i tillegg til at man unngår unødvendig bytting av lås. Det er gunstig for alle parter å gjennomgå låsesystemene i god tid, før uhellet er ute. Da unngår man dyre reparasjoner og ekstra utgifter som gjerne tilkommer arbeid som må utføres akutt utenfor normal arbeidstid.

 

Eksperter på lås i over 40 år

 

Våre låsesmeder er lidenskapelig opptatt av låser og sikkerhetssystemer og arbeider med alle typer kunder, uansett hvilken situasjon du måtte befinne deg i. Det er mange nye produkter på markedet og mye å forholde seg til når man skal bestemme seg for lås og sikkerhetssystem. Hos Trønderlås AS er vi klar over at dette kan være utfordrende å sette seg inn i. Vi hjelper deg gjerne på veien og ønsker å legge til rette for at alt går fort og uproblematisk for seg, uansett hva det måtte gjelde. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

 

Tilbake til oversikten


FAQ

Hvor holder Trønderlås til?

Lokalene til Trønderlås AS ligger plassert i Trondheim. Vi tilbyr våre tjenester i Trondheim, Namsos, Stjørdal og andre steder i Trøndelag fylke.

Hvilke produkter tilbyr dere?

Vi tilbyr en rekke produkter knyttet til lås og sikkerhetssystemer som blant annet låsekasser, låssylindre, nøkler, kodelåser, dørlukkere, safer, brannskap, sikkerhetsskap, nøkkelbokser, security strips, T-jern, hengelåser, dørvridere og adgangskontrollsystemer.

Når kan man kontakte Trønderlås?

Vakttelefonen er åpen fra kl. 08:00 - 24:00 i ukedager, og 10:00 - 24:00 i helgedager. Vi oppfordrer alle kunder til å ta kontakt direkte med Trønderlås, i stedet for til en 24-timers vakttelefon da dette er en ekstern aktør som tar seg betalt for å videreformidle deg som kunde til en autorisert låsesmed.

0
Feed